Unihouse ferdighus

unihouse logo

Unihouse er totalentreprenør og leverer ferdige boligbygg over hele Norge. Unihouse produserer tremoduler laget av naturlige, miljønøytrale materialer. Ved produksjon av moduler reduseres byggetiden og byggekostnadene, men uten at det går på kompromiss med kvaliteten.

Unihouse har hatt Norge som sitt hovedmarked og levert nøkkelferdige prosjekter i siden 2010. Vi kan ta på oss prosjekter i alle Norges kommuner, og de fleste kan gjennomføres innen 6 måneder (avhengig av sted og størrelse på prosjektet). Med tremoduler har man stor fleksibilitet og kan utformes etter ønske, eller etter referanseprosjekter som enkelt lar seg gjennomføre.

Tomannsbolig / Fremmerholen

Rekkehus / Kantorn

Boligkompleks, Rosenlund

Se flere prosjektreferanser

icon keyhander
3. Unihouse designer, produserer og leverer nøkkelferdige bygninger.
ico mnder
1. Arbeidstiden på byggeplassen er, avhengig av investeringsomfang, bare ca. 3-6 måneder.
ico eco
2. Energieffektiv produksjonsprosess og lav energibehov betyr lavere driftskostnader.
ico lastebil
4. Modulbygging betyr enkel utbygging, overbygging og evne til å flytte anlegg fra sted til sted.

Produksjonsstadier

artboard 2 copy 5

1. Individuelle prosjekter

Ingeniørene og konstruktørene fra Unihouse Prosjektbyrå har individuell tilnærming til hvert prosjekt. Det tas hensyn til behovene til Investoren og fremtidige brukere.

artboard 2 copy 8

2. Produksjon av tak og gulv

Alle mulige installasjoner som er nødvendige i daglig bruk av leiligheten monteres fra begynnelsen i gulv og tak.

artboard 2 copy 7

3. Produksjon av vegger

For det meste er dette en automatisk prosess. For det første blir treelementene skåret i henhold til prosjektet, deretter blir de koblet sammen på et spesielt „produksjonsbord” og det monteres etterfølgende lag av vegger i samsvar med prosjektet. Det blir også kuttet ut åpninger for installasjoner. Innsiden av veggene er fylt med mineralull som oppfyller kravene til støydemping og brannvern.

artboard 2 copy 6

4. Montering av moduler

Etter at gulvene, veggene og takene blir fremstilt separat, monteres modulene. Alt foregår i samsvar med det tekniske prosjektet for hver modul som er en komponent av en større helhet. Deretter monterer teknikere som er spesialister i ulike områder nødvendige installasjoner: elektriske anlegg, ventilasjon, varmeinstallasjon, radiatorer, dører, vinduer og annet nødvendig utstyr.

artboard 2 copy

5. Ferdigbehandling

Etter montering av alle installasjoner er det tid for ferdigbehandling. Veggene sparkles, apetseres og males, og flis legges. På gulvet legges det parkett og terrakotta. Ferdigbehandling er gjort i samsvar med undens ordre og mulige endringer av fremtidige leietakere.

artboard 2 copy 2

6. Montering av kjøkkenmøbler og baderomsinnredning

Modulene er fullstendig utstyrt med kjøkkenmøbler og -apparater. Kunden kan velge et sett av kjøkkenmøbler og farger, samt baderomsinnredning: et dusjkabinett, servanter, fliser, terrakotta og annet utstyr.

artboard 2 copy 4

7. Transport og lasting av ferdige sikrede moduler til skipet

Slike monterte og utrustede moduler er sikret før transport. På grunn av at disse er overdimensjonerte varer, blir de transportert med lastebiler til havnen og derfra med skip til destinasjonshavnen. Deretter blir de lastet på lastebiler igjen og transportert til byggeplassen.

artboard 2

8. Montering av modulene på byggeplassen

Når modulene blir fraktet til byggeplassen, bruker man en kran for å montere dem direkte ovenpå hverandre og koble dem sammen for å danne bygningens konstruksjon.

artboard 2 copy 3

9. Sluttresultat

Modulene er montert og bygningene blir "nøkkelferdige."

kvalitet logoer

Erlend Strømnes

CEO

 

Jonas Brodie Tobiassen

Jonas Brodie Tobiassen

Operational Manager